RSP Specials

_________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________FOCWA_______________________________


Wellicht bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw product te promoten of om het gewoon op een bijzondere
manier aan de man te brengen.
Hiervoor wilt U:

  • mobiel zijn zonder in te boeten aan het werkgemak van thuis.
  • beschikken over voldoende water en stroom.
  • alles zoveel mogelijk bij de hand hebben zonder iedere keer alles te moeten in en uitladen.
  • goed voor de dag komen en moet het geheel een professionele uitstraling hebben.
  • gezien en niet weer snel vergeten worden.
U heeft zelf waarschijnlijk al een idee in uw hoofd maar weet niet zeker of het technisch haalbaar is en of het betaalbaar zal zijn. Misschien heeft uw bedrijf behoefte aan speciaal geconditioneerd vervoer zoals koel of diepvries.

Koel en vriesinrichtingen zijn ons verre van vreemd. Wij werken op dit gebied samen met erkende bedrijven voor de levering van de koel- en vriescomponenten. Het inbouwen van deze componenten en het isoleren en bekleden van welk voertuig dan ook kent voor ons geen geheimen.

Het vervoer van levende dieren zoals paarden en honden heeft een speciale inrichting nodig om zowel de veiligheid van de dieren tijdens het transport te garanderen en het schoonhouden van de voertuigen tot een licht werkje te reduceren. De bouw van voertuigen voor het transport van paarden met een campergedeelte voor de begeleiders van de paarden op basis van een bus of vrachtwagen is eveneens niet nieuw voor ons.

Wat uw idee of wens ook mag zijn leg het bij ons voor en laat u adviseren over de mogelijkheden. Laat ons een 3d voorstelling maken van uw idee zodat het vorm krijgt voordat u de definitieve opdracht geeft voor de bouw. Neem gerust contact op voor een oriŽnterend gesprek.


Informatie:

Aan de Heijgraef 8-10
6161 DK Geleen

T: 046-4107331
F: 046-4107332
M: 0631 999 045

KvK: 507 65 175
BTW: NL 8229 17 488 B01
Bank: RABO 1292.29.695


Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag
van 8:30 t/m 17:00 uur

bezoek buiten kantoor-
uren op afspraak.


Visits: